Кошничка за купување

Во моментов е празна!

tooltip after the triger
Јавете се веднаш!02/3094 550

Јавете се веднаш!

02/3094 550

Чистач на пареа


Чистач на пареа
Чистач на пареа
Чистач на пареа
 
11.990,00 Ден.

Shark Lift-Away Pro Steam Pocket Mop е најновиот производ од Шарк линијата на чистачи на пареа со патентираната Шарк технологија за џебови на пареа .

Повеќе информации

Опис на производот

Shark Lift-Away Pro Steam Pocket Mop е најновиот производ од Шарк линијата

Со овој чистач можете да собирате прашина, да чистите и да ги дезинфицирате подовите во еден чекор и тие да се исушат за момент!

Овој револуционерен чистач на пареа има 3 нивоа на пареа - за прашина, метење и интензивно чистење; секое од овие нивоа е идеално за секоја површина.

За тврдокорните дамки одберете поинтензивна пареа, средното ниво е за секојдневно чистење а најниското е за поделикатни површини.

Со само едно притискање на копчето го ослободувате рачниот чистач на пареа кои има и свои додатоци за темелно чистење и дезинфекција на работните површини.

Shark Lift-Away Pro Steam Pocket Mop се врти 180 степени

За да може лесно да се движите околу аглите или мебелот. Овој чистач без напор ги разградува најтврдокорните дамки и ги дезинфицира бањите, ги уништува бацилите и бактериите!

Пареата поминува над целата површина за одржување на температурата за дезинфекција и чистење на подовите.

Shark Lift-Away Pro Steam Pocket Mop е идеален за оние кои немаат доволно место за чување но имаат потреба од високо-квалитетни производи на пареа. Овој производ е идеален затоа што го комбинира најдобриот чистач на пареа на светот заедно си рачниот чистач во еден уникатен производ.

Технички карактеристики:

 • Број на модел: S3901SL
 • Моќност: 1550 W
 • Волтажа: 220-240V~, 60Hz
 • Капацитет на резервоарот: 300мл.

Предности:

 • Патентирана двострана технологија на џебови на пареа.
 • Инстантно суви подови!
 • Длабинско чистење и дезинфекција на подовите.
 • Без хемикалии - за еколошко чистење!
 • Уништува 99,9% од бацилите и бактериите - вклучувајќи го тука и вирусот кој предизвикува Х1Н1.
 • Паметна контрола на пареата - 3 нивоа на пареа за задоволување на сите ваши потреби.
 • Со притискање на копчето го ослободувате рачниот чистач на пареа - 2во1.
 • Двострани површини за чистење - чистење на двојно поголема површина!
 • Глави на чистачот кои лесно се менуваат за различни делови од куќата.
 • Кабел долг 7 метри.
 • Исчистената површина брзо се суши.
 • Микрофибер навлаките се перат во машина.
 • ги освежува теписите и ја отстранува нечистотијата од површината
 • безбеден за деца и домашни миленичиња (не се употребуваат хемикалии)
 • користете дестилирана вода
 • лесен за маневар - се врти 180 степени - лесно пристапува кон тесните места
 • паметна контрола на пареата
 • подготвен за употреба по само 30 секунди - нема потреба да се олади за повторно да го наполните со вода
 • безбеден за употреба на сите заштитени подови (паркет, ламинат, линолеум, плочки... )

Во комплетот добивате:

 • Shark Lift-Away Pro Steam Pocket Mop во бисерно бела боја
 • 1 стандардна глава
 • 1 мерица
 • 2 повеќенаменски навлаки
 • продолно црево
 • прскалка за насочување
 • рамна четка
 • повеќенаменска капа за рамната четка
 • средство за чистење на прскалката
 • четка за детали
 • гумен додаток
 • лизгач за теписи
 • кеса

Технологијата на џебови на пареа е најголемиот изум помеѓу производите за чистење на пареа. Lift away pro чистачот на пареа е нов 2во1 производ кој може да се користи за оние кои сакаат чистач на подови и рачен чистач а немаат доволно место за чување на двата.

Технички карактеристики

Технички карактеристики:

 • Број на модел: S3901SL
 • Моќност: 1550 W
 • Волтажа: 220-240V~, 60Hz
 • Капацитет на резервоарот: 300мл.

Комплетот содржи

Во комплетот добивате:

 • Shark Lift-Away Pro Steam Pocket Mop во бисерно бела боја
 • 1 стандардна глава
 • 1 мерица
 • 2 повеќенаменски навлаки
 • продолно црево
 • прскалка за насочување
 • рамна четка
 • повеќенаменска капа за рамната четка
 • средство за чистење на прскалката
 • четка за детали
 • гумен додаток
 • лизгач за теписи
 • кеса

Наменет е за:

 • сите кои сакаат да имаат блескаво чист дом
 • безбеден за употреба на сите заштитени подови (паркет, ламинат, линолеум, плочки... )

Останати понуди:

Чистач на пареа

11.990,00 Ден.

 
Вертикална правосмукалка

11.990,00 Ден.

 

Редовна цена: 23.980,00 Ден.

Цена за Вас: 23.980,00 Ден.

Заштедувате: 0,00 Ден.

 
 

Технологијата на Shark

Иновативните чистачи на пареа, без потреба од хемикалии, носат олеснување при извршувањето на секојдневните задачи!

Повеќе...

За Shark

Shark производите отстрануваат 99,99% од прашината и алергенсите, што ги прави одлични за луѓе кои страдаат од алергии.

Повеќе...

Shark Каталог

Разгледајте го он-лајн каталогот на Shark и дознајте повеќе за производите!

Кликнете веднаш!

Студио Модерна ДООЕЛ; Костурски Херои 38 Скопје Македонија; тел: 02/3094-550 ; факс: 02/3094-543 ; Електронска пошта: info@shark.com.mk